Redactie keuze Krups F203 – Review, aanbieding en beste prijs!

Krups F203 – Review, aanbieding en beste prijs!

Add your review
8.5
Expert ScoreRead review

De Krups F203 is een geweldige koffiemolen voor zijn prijs. Je zal niet snel een andere budget koffiemolen vinden die dezelfde kwaliteit levert. Middels een strak design zie je precies hoe de maling van jouw bonen of kruiden zich ontwikkelen.

29.95

Best deal at: mediamarkt.nlmediamarkt.nl
Koop voor de beste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: KRUPS F203 Zwart - €29,95
Price history
×
Price history for KRUPS F203 Zwart
Latest updates:
  • €29,95 - 13/09/2021
  • €25,46 - 04/09/2021
  • €29,95 - 05/07/2021
  • €29,99 - 02/06/2021
  • €28,95 - 21/05/2021
  • €29,31 - 12/05/2021
  • €29,99 - 05/05/2021
  • €29,31 - 30/04/2021
Since: 30/04/2021
  • Highest Price: €29,99 - 05/05/2021
  • Lowest Price: €25,46 - 04/09/2021
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Krups F203 – Review, aanbieding en beste prijs!
Krups F203 – Review, aanbieding en beste prijs!

Beschrijving

Als je van perfect gezette koffie houdt, moet een functionele koffiemolen bovenaan je lijstje staan. Het zoeken naar de beste koffiemolen (grinder) is echter nooit gemakkelijk, vooral niet met zoveel opties, zowel online als in winkels, die allemaal veelbelovend zijn om de beste maling te leveren voor jouw koffiebonen. Wanneer je de opties aan het verkennen bent voor een degelijke koffiemolen voor een zeer scherpe prijs, dan is de KRUPS F203 het bekijken zeker waard.

Deze gebruiksvriendelijke elektrische kruiden- en koffiemolen heeft slimme functies voor een zeer betaalbare prijs, een stuk scherper dan de concurrentie. Het heeft een glanzende plastic design en een doorzichtige deksel waarmee je de voortgang van de gemalen koffiebonen kunt volgen, iets wat je zelden tegenkomt in deze prijsklasse. Door het strakke design en de scherpe prijs in combinatie met de zeer degelijke werkwijze van het product, krijgt de koffiemolen het label ‘Redactie keuze’ van de redactie.

KRUPS F203 design en functies

De KRUPS F203 elektrische kruiden- en koffiemolen snijdt een overtuigend premium profiel dat je zelden ziet in een koffiemolen van deze prijskwaliteit. Een cilindrische trechter bevat hele koffiebonen of kruiden tot aan het doorzichtige deksel, waardoor je kan zien hoe de bonen of de kruiden worden gemalen. De machine lijkt meer op een kruidenmolen dan op een koffiemolen, maar het klaart de klus, en meer dan goed.

De koffiemolen heeft een roestvrijstalen mes, ondersteund door een motor van 200 watt. Dit geeft de kleine motor extra kracht. In feite kan het bijna alles malen wat je erin gooit, of het nu kaneel, koffiebonen of noten zijn en tot de gewenste, aangegeven textuur vermalen. Het is heel goed mogelijk om met deze budget koffiemolen espresso kwaliteit te malen.

Natuurlijk zijn er ook wat mindere punten te ontdekken. Zo zorgt de warmte die de machine voorbrengt ervoor dat de smaak van de bonen wat verslechtert. Maar het gaat je niet lukken een koffiemolen te vinden in dezelfde prijskwaliteit die de smaak van een duurdere molen kan evenaren. De trechter heeft een capaciteit waarmee je ongeveer 12 kopjes kan malen.

Voor de veiligheid wordt deze grinder geleverd met een door het deksel geactiveerde schakelaar (net als de meeste blenders) die alleen werkt als het deksel op zijn plaats zit. Het intrekbare snoer zorgt ook voor een nette metgezel in de keuken.

Gebruik van de machine

De KRUPS F203 is een goedkope koffiemolen, en werkt zoals het hoort. Het heeft geen premiumfuncties zoals aanpassing van textuur of grootte, dosering of ingebouwde weegschaal. Wanneer u met de KRUPS F203 werkt, hoef je slechts gebruik te maken van de drukknop om de juiste maalgraad te krijgen. Je zal er echter verbaasd om staan hoe gemakkelijk je bonen gemalen zullen worden!

Na verloop van tijd kun je zelfs malen op het niveau van espressokwaliteit, en het kan zijn dat je hem moet schoonmaken voordat je hem een ​​tweede keer gebruikt. De KRUPS F203 is gemakkelijk schoon te maken, iets dat gedeeltelijk wordt toegeschreven aan het feit dat het een basismolen is met basisfuncties, meer geavanceerde machines vragen vaak ook geavanceerdere schoonmaak.

Is de KRUPS F203 wat voor mij?

De veelzijdigheid en het ontwerp van de KRUPS F203 zorgt ervoor dat hij bijna voor iedereen geschikt is. De machine kan het grootste gedeelte van het hakken en malen voor je uit handen nemen. Iets wat we allemaal benodigd zijn in de keuken. Hij is tevens door zijn kleine formaat een zeer geschikte keuze voor zowel de kleine als de grote keukens, maar ook voor gedeelde bijvoorbeeld kantoren waar collega’s af en toe een hogere kwaliteit kop koffie willen.

Of de KRUPS F203 Elektrische Kruiden- en Koffiemolen recht heeft op een plekje op je aanrecht, hangt volledig af van je budget en van het type koffiedrinker dat je bent en of je koffie gewoonten in de toekomst gaan veranderen. Als je iemand bent zoals wij bij Koffie Corner, mensen die vaak verschillende type bonen proberen en met de verschillende maaltypen spelen, dan sla je met de Krups F203 de spijker op zijn kop! Met zijn goede maalcontrole en voorspelbare consistentie en tevens een stevigere constructie, is de KRUPS F203 koffiemolen de juiste keuze voor jou!

Wanneer je echter op zoek bent naar een koffiemolen die sneller, flexibeler, meer functies heeft en ook nog eens over een weegschaal beschikt, dan raden we aan om verder te kijken. Zeker wanneer je wat extra budget hebt. Echter, de Krups F203 is voor zijn prijs van €29,95 een geweldige koffiemolen!

Wat kost de Krups F203 en waar is hij in de aanbieding?

De kosten van de Krups F203 zijn over het algemeen redelijk stabiel en liggen rond de €29,95. Is er echter een aanbieding? Dan kan je op Koffie Corner altijd de laatste aanbiedingen vinden voor de machine.

Hieronder zie je de prijs trend van de afgelopen periode.

Prijs historie voor Krups F20342 - Koffiemolen

Statistieken

Huidige prijs €29,95 04/10/2021
Hoogste prijs €29,95 16/06/2021
Laagste prijs €25,46 04/09/2021
Since 30/04/2021

Laatste prijs veranderingen

€29,95 13/09/2021
€25,46 04/09/2021
€29,95 16/06/2021
€28,95 21/05/2021
€29,31 12/05/2021

8.5Expert Score
De ideale verhouding tussen prijs/kwaliteit
De Krups F203 heeft misschien niet veel functies en levert net wat mindere kwaliteit dan de absolute top koffiemolens, maar voor de prijs/kwaliteit verhouding kan je dit product niet laten staan. Het levert wat het belooft en is gemakkelijk in gebruik. Evenaar espresso kwaliteit.
PROS
  • Goede kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi design met doorzichtige top.
  • Goede prijs/kwaliteit
CONS
  • Kwaliteit van bonen blijft achter bij topmachines
  • Minder functies dan duurdere types

Additional information

Specification: Krups F203 – Review, aanbieding en beste prijs!

Kleur

Verpakking lengte (mm)

Verpakking hoogte (mm)

Verpakking breedte (mm)

Taal handleiding

Reparatie type

Product gewicht (kg)

Model

F203

Materiaal maalschijven

Materiaal behuizing

Koord opslagruimte

Instelbare maalgraad

Gewicht (g)

Automatisch uitschakelen

BPA-vrij

Antislipvoetjes

Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)

Vermogen (watt)

Artikelnummer

Bediening

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

Inhoud (g)

Koffie bonen reservoir

Maal niveau aanpasbaar

Snoerlengte (m)

Vaatwasser veilig

Verpakkingsinhoud (stuks)

Price History

Price history for KRUPS F203 Zwart
Latest updates:
  • €29,95 - 13/09/2021
  • €25,46 - 04/09/2021
  • €29,95 - 05/07/2021
  • €29,99 - 02/06/2021
  • €28,95 - 21/05/2021
  • €29,31 - 12/05/2021
  • €29,99 - 05/05/2021
  • €29,31 - 30/04/2021
Since: 30/04/2021
  • Highest Price: €29,99 - 05/05/2021
  • Lowest Price: €25,46 - 04/09/2021

FAQ

Koffie Corner
Logo
Enable registration in settings - general