Hardloper Jura D4 Black Piano aanbieding en review

Jura D4 Black Piano aanbieding en review

Add your review
8.5
Expert ScoreRead review

Met automatische ontkalker | Melkopschuimmethode: Geen melkopschuimer

809.00

Best deal at: bol.combol.com
Koop voor de beste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Jura D4 - Espressomachine - Piano Black - €759,00
Price history
×
Price history for Jura D4 - Espressomachine - Piano Black
Latest updates:
  • €759,00 - 09/08/2022
  • €749,00 - 02/07/2022
  • €759,00 - 20/05/2022
  • €769,00 - 06/05/2022
  • €749,00 - 04/04/2022
  • €725,00 - 20/03/2022
  • €699,00 - 11/03/2022
  • €725,00 - 03/03/2022
Since: 14/02/2022
  • Highest Price: €779,00 - 14/02/2022
  • Lowest Price: €699,00 - 11/03/2022
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Jura D4 Black Piano aanbieding en review
Jura D4 Black Piano aanbieding en review

Beschrijving

Jura D4 Black Piano review

De Jura D4 Black Piano is een full-size volautomaat van het merk Jura. De koffiemachine richt zich op de essentie van het gebruik waardoor voor sommige personen het gebruiksgemak wegvalt. Het ontbreken van een display is een veelgehoord argument om de machine niet te kopen. Kies je echter voor goede koffie? Dan ben je met de Jura D4 Black Piano volledig aan het juiste adres. Door de speciale zetmethode komt het water langer in contact met de koffie, waardoor de smaak beter geabsorbeerd kan worden in de machine.

Goed om te weten is dat de Jura D4 een Coffee-only machine is en dus niet over een melkopschuimer beschikt. De keuzeopties voor het zetten van een overheerlijke koffiespecialiteit zijn:

  • Espresso
  • Doppio
  • Americano
  • Lungo
  • Ristretto

Melkopschuimber bij de Jura D4 Piano Black

Zoals je hierboven kan zien zijn alle koffiespecialiteiten die uit de D4 komen coffee-only specialiteiten. Een cappucino of latte zet je dus niet met deze koffiemachine. Je kan natuurlijk nog met een externe melkopschuimer het melkschuim creëren waardoor je een echte specialiteiten koffie krijgt. Hiervoor dien je dus echter wel meer tijd te nemen. Voordeel van het feit dat deze machine zich niet op de melkspecialiteiten richt, is dat er meer ruimte is voor kwalitatieve zwarte koffie.

Gemakkelijke reiniging van de Jura D4

Iets waarin de Jura D4 Black Piano excelereert is het reinigen. Met een volledig automatisch reinigingsprogramma heb je veel minder werk dan bij andere volautomatische koffiemachines. Ontkalken is niet nodig, mits je de waterfilter op tijd vervangt.

>> Bekijk ook onze review van een gelijkwaardig model in prijs. De Siemens EQ.6 Plus 500

Voordelen van de Jura D4 Black Piano

Door de specialisatie van deze koffiemachine is hij erg geschikt voor een bepaald type koffiedrinker. Wanneer we de verschillende voordelen van de machine op een rij zetten, zien we de volgende punten:

  • De Jura D4 zet espresso met een zeer volle smaak. Dit komt door de speciale zetmethode (P.E.P. zettechnologie) die in de espressomachine verwerkt zit.
  • Het onderhoud kost relatief weinig tijd door de geautomatiseerde reinigingsmethode. Ontkalken is zelfs niet nodig mits je de waterfilter tijdig vervangt.
  • Je hebt de keuze uit 5 koffie specialiteiten die gericht zijn op echte koffie. Een volle smaak, de hoeveelheid en de temperatuur pas je zelf aan.
  • Het oog wil ook wat. De Jura D4 Piano Black heeft een zeer stijlvol design.

Nadelen van de Jura D4

Niemand is perfect. Uiteraard zitten er ook een aantal nadelen aan de machine.

  • Het grootste nadeel is het feit dat er geen melkopschuimer aan of in de machine zit. Hierdoor is het niet mogelijk om koffiespecialiteiten met melkschuim te maken.
  • De espressomachine heeft geen display. Hierdoor is het gebruiksgemak wat aan de lage kant.
  • Hij heeft geen warmhoudplaat. Hierdoor worden de kopjes niet voorverwarmd en koelt de koffie sneller af.

Jura D4 aanbieding

Met Koffie Corner zijn we altijd op zoek naar de scherpste prijs voor jou. We vergelijken de prijs van vele websites waaronder die van Bol, Blokker, Kookpunt, Expert en vele andere. Wil je weten of de Jura D4 aanbieding momenteel actief is? Dan kan je gemakkelijk de huidige prijs vergelijken met historische prijzen van dit model.

Prijs historie voor Jura D4 Espressomachine, piano black

8.5Expert Score
Geweldige koffie, geen allrounder
Met automatische ontkalker | Melkopschuimmethode: Geen melkopschuimer
Design
9.5
Specialiteiten
2.5
Koffiekwaliteit
9.5
Gebruiksgemak
5.5
Reiniging
9.5
PROS
  • De Jura D4 zet espresso met een zeer volle smaak. Dit komt door de speciale zetmethode (P.E.P. zettechnologie) die in de espressomachine verwerkt zit.
  • Het onderhoud kost relatief weinig tijd door de geautomatiseerde reinigingsmethode. Ontkalken is zelfs niet nodig mits je de waterfilter tijdig vervangt.
  • Je hebt de keuze uit 5 koffie specialiteiten die gericht zijn op echte koffie. Een volle smaak, de hoeveelheid en de temperatuur pas je zelf aan.
  • Het oog wil ook wat. De Jura D4 Piano Black heeft een zeer stijlvol design.
CONS
  • Het grootste nadeel is het feit dat er geen melkopschuimer aan of in de machine zit. Hierdoor is het niet mogelijk om koffiespecialiteiten met melkschuim te maken.
  • De espressomachine heeft geen display. Hierdoor is het gebruiksgemak wat aan de lage kant.
  • Hij heeft geen warmhoudplaat. Hierdoor worden de kopjes niet voorverwarmd en koelt de koffie sneller af.

Extra informatie

Specification: Jura D4 Black Piano aanbieding en review

Geschikt voor type koffie

Koffiebonen reservoir (gram)

Type melkopschuimer

Aantal programma's

Instelbare maalgraad

Maalniveau aanpasbaar

Verstelbaar watervolume

Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes per keer

Geheugen voor koffieprofielen

Temperatuur instellingen

Kopjeswarmer

Serveert heet water

Afneembaar waterreservoir

Automatisch ontkalkingssysteem

One touch koffiespecialiteiten

, ,

Inclusief melkbeker

Bodem met antislip

Koord opslagruimte

Druk van de pomp

Aanvullende functies

Waterfilter

Waterniveau indicator

Automatisch uitschakelen

Via app bedienbaar

Stand by tuning

Switch on timer

Type bedieningsknoppen

Inhoud waterreservoir

Automatische reiniging melksysteem

Mpn

Kleur

Verwijderbare sediment reservoir

Product hoogte (cm)

Product lengte (cm)

Product breedte (cm)

Product gewicht (gram)

BPA-vrij

Materiaal maalschijven

Materiaal behuizing

Garantie (jaar)

Reparatie type

Merk

Model

D4 – Piano Black

Uitneembare zetgroep

Anti calcium filter

Vermogen (W)

Verpakkingsinhoud

Espresso en stoom tegelijkertijd

Geluidsniveau (dB)

Gewicht (g)

Indicatielampje

Instelbare koffiehoeveelheid

Instelbare koffiesterkte

Taal handleiding

Vaatwasserbestendig

Verpakking breedte (mm)

Verpakking hoogte (mm)

Verpakking lengte (mm)

Videos

Videos: Jura D4 Black Piano aanbieding en review

Price History

Price history for Jura D4 - Espressomachine - Piano Black
Latest updates:
  • €759,00 - 09/08/2022
  • €749,00 - 02/07/2022
  • €759,00 - 20/05/2022
  • €769,00 - 06/05/2022
  • €749,00 - 04/04/2022
  • €725,00 - 20/03/2022
  • €699,00 - 11/03/2022
  • €725,00 - 03/03/2022
Since: 14/02/2022
  • Highest Price: €779,00 - 14/02/2022
  • Lowest Price: €699,00 - 11/03/2022

FAQ

Koffie Corner
Logo
Enable registration in settings - general